També ens pots trobar al FACEBOOK

Pots agregar-nos al facebook: festadelamel Arnes

dilluns, 13 d’abril del 2009

VOTACIÓ CARTELLS FESTA DE LA MEL

Bon dia amigues i amics
a partir de demà dia 15 d'abril i fins al proper dijous dia 23 d'abril, podeu passar per les oficines de l'Ajuntament per tal d'escollir el vostre cartell preferit. Estaran tots a la vostra disposició per a que emeteu el vostre vot escollint-ne un. Gràcies per la vostra col.laboració.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

no estaria malament que també s'exposessin els cartells a la pàgina web i estaria perfecte que els que no podem anar a l'ajuntament a votar, poguéssim fer-lo a través d'internet, moltes gracies

festa de la mel d'arnes ha dit...

Ens agradaria molt poder penjar tots els cartells presentats, perquè cada any tenen més qualitat, la gent s'esforça molt en realitzar la seva feina. La pena és que gairebé ningú ens els porta en format digital, sols en format paper, i no es poden escanejar...A veure si l'any que ve la gent ens els porta en format digital i els podem penjar. Gràcies per la vostra opinió!

Anònim ha dit...

JO CREC QUE ÉS LA GENT DEL POBLE LA QUE TE QUE DECIDIR QUIN CARTELL VOL, SI ES FICA PER INTERNET POT VOTAR MOLTA GENT, PERO ALHORA DE LA VERITAT NO GUANYA EL CARTELL QUE AGRADA MES AL POBLE, JA QUE VOTA GENT DE FORA I NO S'ACONSEGUEIX EL QUE EL POBLE VOL, ES LA MEVA OPINIÓ.

festa de la mel d'arnes ha dit...

Ens interessa l'opinió de tothom perquè no oblidem que el que volem és saber l'opinió de tothom donat que aquest és el cartell que ha de "vendre" la Festa de la Mel a l'exterior. Diguem que és el reclam per cridar gent, i llavors quantes més opinions hi ha més fàcil és arribar al gust del consumidor. No creieu?

Anònim ha dit...

Jo segueixo opinant que la votació hauria de ser més oberta i per això creo que els que no podem estar quan l'horari de l'ajuntament està obert hauríem de tenir alguna possibilitat de poder donar el nostre vot i ademes una possibilitat de poder veure els treballs presentats, avans del dia de la feste.
Per cert que vagi molt bé el dia de la festa, jo no puc estar

Anònim ha dit...

També m'agradaria saber la raó perquè es va canviar la festa del Dissabte al Diumenge. Moltes gracies